Autor Societat
28 Maig 2014 a 17:00

Tot a punt per la Festa Gran de Sabadell

Se celebrarà del 2 al 8 de juny

festa gran

Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Com és tradició, Sabadell celebrarà la Festa Gran per consolidar-se com a punt de trobada i reconeixement públic de les persones grans de la ciutat. La Festa, que se celebra del 2 al 8 de juny, presenta una programació variada.

Avui la regidora del Programa de Gent Gran, Anna Carrasco, ha presentat les diferents activitats de la celebració. La festivitat vol, com ha explicat Carrasco, “fomentar la participació de les persones grans i alhora reconèixer la seva tasca al llarg de la vida i el seu compromís i solidaritat amb la família i amb la societat en general”. Respecte al programa d’activitats, la regidora ha volgut agrair la implicació de tots els col·laboradors i patrocinadors i “a la gent gran que hi participa i que ha posat tota la il·lusió i dedicació en aquesta celebració perquè tot surti bé”.

Així mateix, 4 de juny a les 19h tindrà lloc l’acte inaugural de la Festa. Sota el nom de Música per al record, el Teatre Municipal La Faràndula acollirà una proposta on l’Orquestra Simfònica del Vallès presentarà un tast del concert Els invisibles del cinema, i a més hi haurà un espectacle de tango amb música, cant i ball: Gardelianos, a càrrec de l’Associació Gardelianos-2015. Les activitats de la Festa Gran començaran, però, dos dies abans. Dilluns 2 de juny, a 17.30h, al Cinema Imperial es projectarà la pel·lícula Intocable. A més, dimarts dia 3, la jornada començarà a les 8.30 del matí amb l’excursió pel rodal remuntant el riu Ripoll. Seran 9 km de recorregut pels gorgs d’en Fitó, Sant Feliu del Racó, Mas Olivet, Cal Sabater Vell i finalitzant la visita a l’Àrea d’Esplai de les Arenes. Per participar en aquesta proposta cal fer inscripció prèvia a la UES (c. de la Salut 14-16, baixos).

A més, a partir de dijous a la plaça de l’Argub del parc de Catalunya hi haurà una Mostra de tai-txi a càrrec de grups de casals i entitats de gent gran. Serà a partir de les 10 del matí. A les 18h, entitats i casals protagonitzaran una Mostra de playbacks a l’Auditori del carrer de Lacy. Divendres, dia 6, de 18 a 20h, hi haurà la Mostra d’activitats de la gent gran, a la plaça del Dr. Robert. S’hi podrà veure country, balls en línia, sevillanes, gimnàstica, manualitats i passarel·la de vestits de costura. Ja el cap de setmana, dissabte, 7 de juny, 10.30h a 13.30h es portarà a terme el tradicional concert de les corals dels casals i entitats. Serà a la Fira Sabadell. A la tarda, de 18 a 20, arribarà una segona part de la Mostra d’activitats de la gent gran, que inclourà també, l’activitat intergeneracional Aprèn i gaudeix ballant Bollywood, a càrrec del Centre Asana. Diumenge 8, a les 12 del migdia, a la plaça del Dr. Robert hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Nova Vallès. A les 18h, la mateixa plaça acollirà el ball de cloenda amb l’Orquestra ABS.

Switch to mobile version