Autor Entitats
6 Maig 2014 a 14:30

Tanca la 43a Fira d’Abril amb una notable afluència de visitants

Mig milió de visitants

feria d'abrilDurant els 10 dies que la Fira d’Abril ha estat oberta al Fórum de Barcelona, aproximadament mig milió de persones s’han passat en algun moment o altre a donar un cop d’ull i gaudir de les activitats que s’hi oferien. Així ho ha dit la Federació d’entitats culturals andaluses ubicades a Catalunya (FECAC) i la seva fundació (Fundació FECAC) en una nota de premsa.

Un total de 25 casetes, entre les quals hi havia de Cerdanyola i Terrassa, han donat una gran varietat d’oferta, organitzant més de 400 activitats entre concerts i balls. Només a la caseta institucional hi ha hagut més de 70 actuacions amb artistes de la talla dels Bordones, de la rumba fusión de Guadaljarafe o D’Lujo. També s’han realitzat diferents concursos, com el V Concurs Gastronòmic o el XIII Concurs Nacional de Copla.

En total s’han requerit 200 atencions mèdiques, la gran majoria per persones que mostraven símptomes d’excés d’alcohol. En moments de màxima afluència els efectius de seguretat s’han reforçat fins als 54 agents i 30 vigilants de seguretat privada.

Switch to mobile version