Autor Economia
20 Maig 2014 a 16:00

Sant Quirze del Vallès celebra la Nit de l’Empresa

L’acte serà demà a les 19h

Josef Ajram

El celler de la Masia Can Barra (Passeig Can Barra s/n) acollirà demà, a partir de les 19h, la Nit de l’Empresa 2014 de Sant Quirze del Vallès, que és el punt de reunió entre les empreses, comerços i emprenedors del municipi. Una cita que reconeixerà la tasca del teixit econòmic de Sant Quirze, tant del d’origen local com de les grans i mitjanes empreses que l’han triat per ubicar-hi la seva seu social o les seves instal·lacions productives.

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Toni Rueda, va subratllar que “volem tant retre un homenatge al treball d’empresaris i emprenedors, com encoratjar tothom a no defallir en moments difícils com els presents”. Rueda va afegir que “les dificultats són les que són, però només les superarem amb esforç i convicció; a més, és clar, fent les coses bé”.

L’acte central de la Nit de l’Empresa serà una conferència de Josef Ajram, broker, atleta i autor de diversos llibres sobre motivació personal i borsa. Ajram (Barcelona, 1978) manté un discurs sobre la disciplina personal, l’absència de límits, el risc i l’inconformisme, que relaciona la seva activitat professional amb la pràctica d’esports extrems, en els quals ha despuntat en algunes de les proves més dures del món.

Les persones que vulguin assistir s’han d’inscriure enviant un correu electrònic a l’adreça empresa@santquirzevalles.cat.

Switch to mobile version