Autor Societat
20 Maig 2014 a 17:00

Sabadell per la Independència presenta un cicle de xerrades

La primera serà el proper dilluns

Sabadell per la Independència

Imatge del web de Sabadell per la Independència

Sabadell per la Independència – Assemblea Nacional de Catalunya i la Unió Excursionista de Sabadell han preparat un cicle de xerrades on es vol debatre la viabilitat energètica i conèixer la situació de les infraestructures de transport.

Així mateix, la primera xerrada, L’aigua i els recursos hidràulics, està prevista pel proper dilluns, 26 de maig. Anirà a càrrec de Manolo Tomàs, Matilde Font i Susanna Abella, representants de la Plataforma en defensa de l’Ebre. La segona, L’energia i el model energètic del país, es farà el dilluns 2 de juny, i anirà a càrrec de Joan Vila, enginyer i professor de la Universitat de Girona. Per últim, el dilluns 9 de juny, està prevista La mobilitat i les infraestructures de transport, on l’arquitecte, urbanista i expert en mobilitat, Manel Larrosa donarà la seva visió.

Les xerrades es faran a les 19h a la sala d’actes de la UES.

Switch to mobile version