Autor Futbol
29 Maig 2014 a 16:30

Presentat el sabadellenc David Pirri com a nou entrenador del Terrassa FC

Substitueix a Miki Carrillo

David Pirri

Jesús Fernández, David Pirri i Sergio Montero // Foto: Daniel Arús

El sabadellenc David Almazán Abril, més conegut com a David Pirri serà l’encarregat d’intentar tornar el Terrassa FC a Segona Divisió B. Avui al matí, s’ha presentat el nou entrenador del club egarenc que ha agafat el relleu de Miki Carrillo.

David Pirri ha començat la seva intervenció donant les gràcies al club on estava entrenant fins ara, la UE Castellar que “m’ho ha donat tot i he après moltes experiències que em serviran en el futur”. L’entrenador sabadellenc ha confessat que “conec les exigències d’aquest club i d’aquesta afició, i això ho compensarem amb esforç i treball”. També ha senyalat els diferents entrenadors que va tenir com a jugador i que el van portar a poder jugar a primera divisió, Irureta, Víctor Muñoz, Miquel Olmo o Paco Flores, entre d’altres. Respecte a l’objectiu de la temporada ha deixat clar “vinc a treballar per portar el Terrassa FC entre els millors”. A més, Pirri ha declarat que la metodologia de treball es fa a partir dels jugadors amb els quals disposa i els resultats: “a tots ens agradaria tenir el joc combinat del Barça, la verticalitat del Real Madrid i la fortalesa defensiva de l’Atlètic de Madrid”, ha afegit.

Durant la roda de premsa, Pirri ha volgut destacar la feina feta pel seu antecessor en la banqueta egarenca, Miki Carrillo, que “ha fet una magnífica plantilla i ell té part important del mèrit”. Respecte a la planificació de la plantilla ha apuntat “que serà curta, amb 18 o 19 jugadors i sumarem dos o tres juvenils de qualitat.

david pirri

Foto: Daniel Arús

David Pirri arriba procedent de la banqueta de la UE Castellar, equip que milita a la Segona Divisió Catalana. En la seva experiència com entrenador també va dirigir el CE Sabadell la 2009-10 quan el club arlequinat estava a Divisió Segona B. A més, havia estat el director del futbol base del club sabadellenc. Com a jugador a passat per diversos equips, com són el FC Barcelona, Mérida, Las Palmas, Numància, Sporting, Albacete, Sabadell i Saragossa, on va guanyar una Copa del Rei i una Supercopa d’Espanya.

Per la seva part, el secretari tècnic, Sergio Montero ha mostrat plena confiança amb David Pirri que “sabem com treballa, i és el que faltava al nostre club. Buscava una persona que fos propera a mi per poder treballar junts”. Montero també ha comentat la seva intenció de mantenir el màxim de la plantilla possible i “ja estem treballant per saber quines incorporacions farem, però primer de tot volem assegurar la continuïtat dels que tenim ara”.

Switch to mobile version