Autor El temps
30 Maig 2014 a 10:00

Pluges durant bona part del dia

Foto: Àlex Callao

Foto: Àlex Callao

Divendres plujós el que tindrem avui a tot el Vallès Occidental. Cel cobert sobretot part del matí i a ben entrada la tarda i intervals de nuvolositat de cara a mig matí i al principi de la tarda que deixaran pluja durant bona part del dia. Precipitacions que podran  arribar a deixar fins a 3.8mm. Les temperatures estaran entre els 15 graus de mínima i els 22 de màxima, per tant, sensiblement millors que ahir mentre que la humitat relativa se situarà entre el 56 i el 79%.

Per demà dissabte s’espera que al matí hi hagi sol amb intervals de nuvolositat que deixaran pas a la tarda a tempestes localitzades. Temps que millorarà per diumenge, on no s’esperen pluges tot hi que hi haurà intervals de nuvolositat. Les temperatures es mantindran estables.

Switch to mobile version