Autor Entitats
10 Maig 2014 a 14:00

Paco Hoya president de l’Autcat

L’Assemblea escull Hoya com a successor d’Àngel Buxó

Paco Hoya

Paco Hoya // Imatge del web de la CECOT

L’Organització d’Autònoma de Catalunya (Autcat) va celebrar el passat dimecres 7 de maig una assemblea per escollir el nou president, Paco Hoya, qui substituirà el que ho ha estat durant els darrers tres anys, Àngel Buxó.

Durant l’Assemblea, també es van aprovar els objectius de l’Autcat, entre ells, promoure una equitat, bàsicament per compte aliena, dels treballadors autònoms  respecte els treballadors d’altres àmbits en relació a la seva fiscalitat i el seu assegurament, per tal que contribueixin en la mateixa mesura que els demés treballadors, a la sostenibilitat de l’estat del benestar.

També es va reconèixer la tasca d’Àngel Buxó durant els darrers tres anys al capdavant d’Autcat, qui ha optat per un relleu propiciant així un nou impuls per a l’Associació.

Paco Hoya dirigeix Hoya Corredoria d’Assegurances des de fa gairebé 15 anys, i presideix l’Associació Catalana de Corredors i Corredories d’Assegurances des de maig de 2011.

Switch to mobile version