Autor Economia
30 Maig 2014 a 11:00

Office 365 per empresa

Sessió informativa a la Cambra de Comerç

Foto: Àlex Callao

Foto: Àlex Callao

La Cambra de Comerç de Sabadell, en col·laboració amb Microsoft, va organitzar el passat dimecres 28 de maig, una sessió informativa dedicada a l’Office “365 per empresa”.

Des de la Cambra s’apunta que des d’una Pime fins a una gran empresa, Office 365 és l’element clau de treball i comunicació. L’estalvi de costos ha estat el motiu que ha provocat que moltes empreses optessin pel núvol, i ara gaudeixen de les millors prestacions i funcionalitats tecnològiques.

La sessió informativa va ser oberta pel President de la comissió d’Indústria i Innovació de la Cambra, Lluís Matas. Els ponents van ser Maureen Manubens (Office 365 Enterprise Product Manager a Microsoft Iberica), i Marc Salvador (Bussines Unit IT Consultant Specialist a NexTRet i Mircosoft MVP).

Al llarg de la sessió, els ponents vana explicar les característiques d’aquest producte informàtic i els seus avantatges per l’activitat empresarial. Alfredo Serrano, responsable TIC de la Cambra, va explicar com a cas d’èxit, la implantació d’aquesta opció a la mateixa Cambra de Comerç de Sabadell.

Per a concloure la sessió, es va dur a terme una ronda de precs i preguntes pels empresaris assistents a l’acte.

Switch to mobile version