Autor Societat
30 Maig 2014 a 16:00

Nova qüestació de la Junta Local de Barberà de l’Asociación Española Contra el Cáncer

Ha recollit 7.500 euros

AECC Asociación Española Contra el CáncerLa Junta Local de Barberà de l’Asociación Española Contra el Càncer ha realitzat la seva qüestació anual per recollir diners per continuar lluitant contra la malaltia. Ho ha fet durant els dies 16, 17 i 18 de maig.

La col·lecta, que es porta a terme de forma anual, ha recollit enguany un total de 7.500 euros, diners que es destinaran a programes d’investigació per prevenir i curar el càncer, i d’altres de suport psicològic i ajuda a malalts i familiars.

L’entitat ha valorat molt positivament la cuestació i ha donat les gràcies per tots els diners recollits: “tot i el temps que patim, la gent de Barberà ens ha ajudat posant uns euros a les guardioles”.

L’Associació prepara una nova activitat pel proper 9 de juny, una conferència titulada Les relacions del malalt oncològic amb el seu entorn, a la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie a partir de les 19h.

Switch to mobile version