Autor Societat
15 Maig 2014 a 15:30

Nova campanya de prevenció d’incendis a la Serra de Collserola

Afecta a Cerdanyola del Vallès

Sessió ADF convocatòria bombers

Personal d’ADF // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

Tot es troba a punt per encetar la nova campanya de prevenció d’incendis al Parc Natural de la Serra de Collserola, que gestiona el Consorci del Parc de Collserola. Afecta a un territori integrat per un total de 36 municipis, d’entre ells, Cerdanyola del Vallès.

Al Parc Natural de la Sera de Collserola hi ha 13 punts fixos de vigilància. Un d’ells es troba a Cerdanyola (Lima). Té la funció principal de detectar, situar i donar avís d’incendis forestals.

La superfície total de zones forestals a la serralada és de 33.091,20 hectàrees d’ús no urbanitzable. Cerdanyola és el tercer en hectàrees dins l’àmbit de Collserola.

La Campanya de prevenció d’incendis forestals començarà el 2 de juny i finalitzarà a mitjans de setembre. La vigilància del Parc es durà a terme per part dels Bombers (de Barcelona i de la Generalitat), Agents Rurals, GUB i Policies Locals, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, ADF’s i personal del parc.

L’any 2013, dels 31 incendis comptabilitzats a Collserola, 3 es van produir al terme municipal de Cerdanyola del Vallès amb un total de superfície cremada de 0,2085ha.

Switch to mobile version