Autor Economia
28 Maig 2014 a 16:00

Nou reglament de mercats municipals no sedentaris a Cerdanyola

Es tractarà en el proper ple

Sant Jordi Plaça del Mercat 3

 

Durant el ple ordinari de maig a Cerdanyola es tractarà el tema del nou reglament municipal de mercats municipals no sedentaris. Es tracta d’un document treballat per la nova associació de marxants de la ciutat i el personal tècnic de la regidoria de Promoció Econòmica.

Així mateix, el titular de l’àrea, Francisco Ortiz, en va informar en el decurs del Consell Municipal de Comerç, destacant que aquest pas culminarà el treball fet per l’Ajuntament i la nova associació de marxants de la ciutat. D’aquesta manera, es pretén potenciar al màxim els mercadals de Les Fontetes i Serraperera, beneficiant-los tant a ells com al comerç sedentari de les zones on paren. A més, el ple de maig també contemplarà la baixada d’un 30% de la taxa per muntar als mercadals. Es passarà dels 187€/m al 130€/m, equiparan el preu al que es paga a localitats properes. L’Ajuntament de Cerdanyola busca que augmenti l’ocupació i la qualitat dels mercadals, especialment el de Serraperera.

Per altra banda, en el decurs del consell es va presentar la integració dels continguts de l’antiga pàgina web de comerç al portal www.cerdanyolaoberta.cat. S’ha posat millores importants que permetran una major visibilitat a Internet de les associacions professionals i dels seus associats, comerços, establiments hostalers o locals de lleure nocturn. La nova plataforma també permetrà una millor i més eficaç comunicació de les associacions amb els seus membres.

A més, també es va presentar el portal www.cerdanyoladescomptes.cat, una eina que permet als comerciants i hostalers publicar les seves ofertes sense cap cost o limitacions que estableixen plataformes semblants de caire privat existents a la xarxa. Aquest servei es va posar en marxa el passat dilluns, 26 de maig.

El Roser de maig 2014

La Mostra de Cuina i La Nit de la Mostra centraren les valoracions del membres del Consell. Es va destacar el bon funcionament de les dues activitats. De fet, la participació a la Mostra de Cuina, va tenir un lleuger increment en la venda de tiquets del dissabte i unes xifres similars el diumenge.

És per això, que el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, va felicitar als restauradors i locals de lleure nocturn de la ciutat per la seva participació en ambdues activitats, “mantenint el compromís i el nivell adequat”. Va destacar que hi ha coses a millorar, emplaçant els participants a una reunió específica per a valorar-les. Respecte al conjunt de la festa, Ortiz va remarcar que la ciutadania va fer seu el carrer, participant activament a les activitats convocades.

Switch to mobile version