Autor Atletisme
13 Maig 2014 a 14:00

Mohamed Hija i Marta Castroviejo, guanyadors de la 7a Cursa Memorial David Rovira

S’ha celebrat aquest diumenge

la 7a Cursa Memorial David Rovira

Sortida de la la 7a Cursa Memorial David Rovira // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Quirze

El passat diumenge es va disputar la 7a Cursa memorial David Rovira a Sant Quirze del Vallès, amb la participació d’uns 900 atletes. Els guanyadors van ser Mohamed Hija i Marta Castroviejo, amb uns temps de i 33 minuts i 22 segons i 43 minuts i 19 segons respectivament. El temps de Mohamed Hija s’ha quedat a tan sols 6 segons del rècord de les 6 edicions anteriors.

En categoria masculina, Jordi Piqué, de l’equip Corredors.cat, i Ibn Salah, del Pratenc Associació Atlètica, van ocupar el segon i el tercer lloc, aturant el crono en 35 minuts i 52 segons, i en 35 minuts i 55 segons, respectivament. D’altra banda, en categoria femenina, el segon i tercer lloc van ser per Jackeline Gómez, del Runners Sant AC, amb 43 minuts i 29 segons, i per Mariona Soler, de Corredors.cat, amb 43 minuts i 49 segons. Aquí, es pot consultar la classificació completa.

La prova constava de 10 quilòmetres, i era puntuable per a la Lliga Catalana d’atletisme popular. Simultàniament, també es va dur a terme una prova de 5 quilòmetres, sense caràcter competitiu, que oferia una oportunitat a aquells que no estan tan habituats a córrer. En aquesta pàgina es pot consultar la llista de participants i els seus temps.

Switch to mobile version