Autor Ciclisme
13 Maig 2014 a 09:00

Més de 2000 persones a la 26a Bicicletada de Barberà

Es va superar en 500 la xifra de l’any passat

Bicicletada de Barberà

Bicicletada de Barberà // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

Barberà del Vallès va acollir diumenge una de les cites esportives més clàssiques de la ciutat, Diada de la Bicicleta, una activitat que arribava a la seva 26a edició i que enguany ha assolit un nou record de participació amb 2006 inscrits, gairebé uns 500 més que l’edició anterior.

Aquesta diada té com a principal objectiu fomentar l’ús de la bicicleta i la mobilitat sostenible així com la pràctica d’aquest esport. Amb aquest objectius, la regidoria d’esports del consistori barberenc juntament amb diferents entitat de Barberà organitza aquest recorregut que passa per 22 de carrers de la ciutat, des de la plaça de la Vila fins a Can Gorgs.

El tret de sortida es va donar a les 11 i el va donar l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana Frago,  i del tinent d’Alcaldia d’Esports, Ignacio Navarro que van animar als ciclistes a fer un recorregut cívic i respectuós. Un cop finalitzada la bicicletada, els participants es podien reunir al bosc de Can Gorgs on l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Gorgs II van repartir més de 2000 entrepans de botifarra i on es va lliurar el sorteig de premis.

 

Guanyadors

 

Obsequis de la Peña Ciclista de Barberà

 

– 339 Ángel Álvarez Andrés

– 365 David Moran Pomes

– 859 Dolores Martínez Hergueta

– 794 Saray Molina Pérez

– 567 Júlia Contreras Pineda

– 199 Francesc Cortes Aranda

 

Obsequi espatlles de pernil de Moreno Antolinos

 

– 426 Rafael Redondo Moreno

– 489 Sergio Rojas Iniesta

Obsequi pernil de Pata Negra

– 1586 Cristina Martínez Ramos

– 723 Míriam Querol Martínez

 

Obsequi bicicletes de Carrefour

 

– 1721 Erik Figueroa Hernández

– 1103 Raul López López

 

Obsequi bicicletes de Nil Bike

 

– 602 Jose Mº Reyes

– 2000 Brian González Laurito

 

La Peña Ciclista Barberà va organitzar pels seus federats la sortida cap al Tibidabo i un cop finalitzada van tornar als carrers del municipi per unir-se a la Diada.

Switch to mobile version