Autor Ensenyament
1 Maig 2014 a 10:00

Lliurament de premis del Concurs Literari Joan Oliver, Pere Quart

S’han presentat 217 obres

Casal Pere Quart

Casal Pere Quart // Foto: Sergi Colomer

El Casal Pere Quart va acollir ahir el lliurament de premis del Concurs Literari Joan Oliver, Pere Quart. En total s’han presentat 217 treballs de 16 centres educatius. D’aquestes obres, 140 són prosa i 77 de poesia.

A la Categoria A, el primer premi de prosa ha estat per Helena Sánchez per l’obra Canvi de papers; s’han donat dos accèssits: un per a Bernat Payà amb Un cop de sort  i l’altre per Kènia Delgado per Rondalla ve, rondalla va, si no és mentida veritat serà.

En el cas de la poesia, el guanyador ha estat Joan Gabarró per L’Artur se’n va al futur; els accèssits s’han donat a Santi Atienza, Un bonic paisatge, i Cristina Canalias, Ulls tristos.

En el Categoria B, el guanyador de prosa ha estat Ferran Rico per l’escrit titulat Exili. Els accèssits se’ks han endut Júlia Luján per T’estimo, Carme i Berta Miró per La traficant de relats.

Pel que fa a la poesia, el guanyador ha estat Pablo Holgado per Indret de records. Els accèssits s’han atorgat a Ronnie Espín per La desconeguda  i Pau Colomer per l’obra Drap esparracat o bellesa en estat pur.

Per últim, la guanyadora de la Categoria A en prosa ha estat Joana Macià per l’escrit titulat Dinar de Nadal. Maria Balmes, Aquells ulls verds, i Mònica Bussmann, Merablia, s’han endut els accèssits.

El guanyador de la categoria en el cas de poesia ha estat Tom Colomer per l’obra Les olives del temps. Els accèssits s’han atorgat a Montserrat Batlle per Pel desert corre la brama i Leyre García per Lletres de batalla.

Els alumnes de batxillerat artístic, humanístic i de música de 4t d’ESO de l’Institut Vallès han ofert un espectacle visual, musical i poètic durant el lliurament de premis.

Switch to mobile version