Autor Ensenyament
29 Maig 2014 a 16:00

L’escola Pilarín Bayès de Sant Quirze és Escola Verda

Participarà al programa d’escoles verdes de Catalunya durant 3 anys

Imatge cedida per l'Escola Pilarin Bayès

Imatge cedida per l’Escola Pilarin Bayès

L’escola Pilarín Bayès de Sant Quirze, situada a Les Fonts, ha rebut la distinció d’escola verda de Catalunya. L’escola ha organitzat accions educatives que fomenten la sostenibilitat i formen als alumnes basant-se en els reptes i valors que comporta.

Durant tres anys l’escola participarà al programa d’escoles verdes de Catalunya duent a terme activitats com esmorzars saludables, recollida selectiva, estalvi i consum racional d’aigua i horts escolars.

Segons la regidora d’Educació, Mercè Vallès, “el projecte dóna identitat de centre i aporta uns aprenentatges i un compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat amb els quals ens sentim plenament implicats”.

Entre les accions concretes, en destaca la creació de l’ecodelegat a cada tutoria, sortides a llocs d’interès mediambiental a l’entorn proper de l’escola, reduir el consum de material i participar en les campanyes mediambientals de l’Ajuntament de Sant Quirze.

Switch to mobile version