Autor Entitats
15 Maig 2014 a 17:15

L’AVV Can Gorgs II de Barberà celebra les Festes de Primavera

Aquest cap de setmana

Torre d'en Gorgs

Torre d’en Gorgs // Imatge del web de l’Ajuntament de Barberà del Vallès

L’AVV Can Gorgs II de Barberà del Vallès celebra les Festes de Primavera aquest cap de setmana a la Torre d’en Gorgs.

El dissabte es duran a terme les següents activitats: a les 10h Campionat de Petanca; a les 11h Esmorzar; a les 17h Música Disco DJ Kiko; a les 18h Ball de Saló amb l’escola Ritmo Sabor; a les 20h Botifarrada gratuïta i a les 20:30h Gran actuació del Trio Maya.

Diumenge a les 11h es faran simultànies d’escacs; a les 12h Actuació dels pallassos JA-JA-JA; a les 14h gran paellada per a socis; a les 16h lliurament de premis petanca i sorteig de pernils; a les 17h actuació del grup Zumba Curves; a les 18:30h actuació d’Havaneres Montjuïc i rom cremat.

Switch to mobile version