Autor Societat
10 Maig 2014 a 14:30

La Policia Local de Barberà ja disposa de 2 nous disfibriladors

Se sumen als 11 disponibles a la ciutat

Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

L’Ajuntament de Barbera del Vallès comptarà, a partir d’avui, amb 2 nous desfibril·ladors intel·ligents i que han estat lliurats a la Policia Local de la Ciutat en un acte on l’alcaldessa, Anna del Frago, i la tinenta d’Alcaldia de Seguretat Ciutadana, Cristina Conde, van participar.

Els nous aparells se sumen als 11 que es van instal·lar durant el mes de febrer a ’equipament juvenil La Nau; Instal·lació Esportiva Municipal (IEM) Maria Reverter; IEM Can Llobet; Teatre Municipal Cooperativa (donant servei també al Casal de Cultura); Torre d’en Gorgs; Ajuntament; IEM Elisa Badia; IEM Can Serra; Biblioteca Municipal Esteve Paluzie; IEM Antoni Serra i Pujol; al Centre Cívic Ca n’Amiguet (donant servei a l’IEM La Romànica i al mateix centre cívic)

Switch to mobile version