Autor Entitats
28 Maig 2014 a 13:30

La Faràndula acollirà l’acte de l’ANC “Som-hi #SíSí”

11 de juny a les 21h

Sabadell per la Independència

Imatge cedida per Sabadell per la Independència

El Teatre de La Faràndula acollirà el dimecres, 11 de juny, l’acte Som-hi #SíSí organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana per demanar el vot del SíSí a la independència a la consulta del 9 de novembre.

L’acte començarà a les 21h i comptarà amb les intervencions de Carme Forcadell (ANC), Francesc-Marc Àlvaro (Òmnium Cultural), Mercè Conesa (AMI), Sergi Mateu (actor), Tian Riba (periodista), Josep Rull (CiU), Joan Tardà (ERC), Marta Ribas (ICV-EUiA), Xavi Oca (CUP), Toni Comín (exdiputat de Ciutadans pel Canvi) i Carme Garcia (exdiputada i exregidora d’ICV). L’acte estarà conduit per l’humorista Peyu i amenitzat per les actuacions del grup Boira i Neus Mar.

Les entrades es poden comprar per internet, i s’hauran de recollir al local de l’ANC Sabadell, situat al c/de l’IIla, 1-3 de Sabadell (els feiners de les 18h a les 20h de la tarda i els dissabtes d’11h a 13h del migdia).

Switch to mobile version