Autor Societat
30 Maig 2014 a 13:00

La Comissió del Parc del Nord exigeix la retirada de terra del parc

Ha iniciat una campanya informativa

Comissió del Parc del Nord retirada de terres

La terra acumulada a la zona // Imatge cedida per la Comissió del Parc del Nord

La Comissió del Parc del Nord (formada pels AAVV de Can Deu, Sant Julià, La Roureda, La Plana del Pintor, El Torrent del Capellà, Ca n’Oriac i Torreguitart) ha realitzat una roda de premsa explicant l’actual situació de les obres del Parc del Nord. Després de molts anys esperant, la terra, procedent de les obres del “metro”, es segueix acumulant a la zona, on estava prevista la construcció d’un parc, sense que ningú la retiri.

La Comissió ha mantingut diverses reunions amb la Generalitat i l’Ajuntament per solucionar aquesta situació, i que s’aporti documentació que determini qui, per què, com i quan s’ha pres la decisió de no retirar aquestes terres d’un espai on s’havia de construir un parc, amb un corredor verd que anés des del bosc de Can Deu fins al Ripoll. Després d’anys d’espera, ningú es fa càrrec. Les obres del “metro”, raó per la qual es van aturar les obres del parc,  sí que s’han reiniciat, però no ha suposat d’altra banda la retirada de terres.

Al pressupost de les obres del “metro” existeix una partida econòmica dedicada expressament per retirar la terra, i la Comissió del Parc del Nord explica que hi ha un acord per finalitzar la construcció, i per això no s’explica per què no s’han retirat encara.

Els representants de la Comissió han explicat que després de dos mesos no han rebut la documentació sol·licitada. Per això, la Comissió del Parc del Nord ha iniciat una campanya informativa per denunciar les presumptes irregularitats d’aquestes obres.

Switch to mobile version