Autor Cultura
15 Maig 2014 a 16:30

La Casa de Granada de Barberà celebra la Cruz de Mayo

Festa amb humor, màgia i flamenc

Casa de Granada de Barberà celebra la Cruz de Mayo

Flamenc a la Sala Celler de la Torre // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

La Casa de Granada Cultural Andaluza del Vallès Occidental va celebrar el passat 3 de maig una vetllada flamenca per commemorar les festes de la Cruz de Mayo, organitzada per l’entitat des de l’any 1983.

La festa s’inicia habitualment amb la inauguració de l’exposició de la Cruz y objetos Granaínos, que es va poder visitar fins al 8 de maig a la Torre d’en Gorgs. Està formada per una creu decorada amb desenes de flors de diversos tipus, així com per un recull de diferents objectes típics de la ciutat de granada, com per exemple plats i gerres de ceràmica de coure, o quadres, vestits i mantons típics.

Després, membres de la Casa de Granada van passar a la Sala Celler de la Torre per gaudir d’espectacles, juntament amb l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, i la tinenta d’Alcaldia de Cultura, Teresa Colomer.

El Grup Audiovisual Pariyoli & Friends va ser l’encarregat de conduir la gal·la, que va portar diversos artistes. El primer d’ells va ser el Cor de la Casa de Granada, que va interpretar peses flamenques de la comunitat andalusa. A continuació hi va haver un muntatge de màgia i humor, de títol Idiota, a càrrec d’Isaac Jurado. La festa va finalitzar amb un vi d’honor.

La festa va tenir molta assistència, coincidint amb altres celebracions culturals andaluses, com la Feria d’Abril.

Switch to mobile version