Autor Economia
7 Maig 2014 a 12:00

La Cambra de Sabadell comença una missió comercial al Sud-est Asiàtic

Es farà fins el 21 de març

Foto: Àlex Callao

Foto: Àlex Callao

La Cambra de Sabadell ha organitzat una Missió Comercial al Sud-est Asiàtic fins el dia 21 de maig, dins el Pla de Missions Comercials 2014 del Consell de Cambres de Catalunya i d’ACC1Ó.

La missió té un caràcter plurisectorial i la formen sis empreses dels sectors químic pel tèxtil, filtres industrials, mobiliari, alimentació i begudes,  cosmètica, i equipaments per laboratoris. Aquesta missió la coordina Vicenç Vicente, Cap de Promoció de Comerç Internacional de la Cambra de Comerç de Sabadell.

Per tal de dur a terme l’agenda d’activitats previstes a Sudàfrica i Moçambic, la Cambra de Sabadell compta amb la col·laboració de les Oficines Comercials de l’Ambaixada d’Espanya a Ho Chi Minh, Jakarta, Kuala Lumpur i Bangkok. Es faran 10 jornades de treball en què les empreses participants entraran en contacte amb 200 empreses i entitats oficials dels tres països.

Switch to mobile version