Autor Entitats
1 Maig 2014 a 15:00

INSTALED renova la il•luminació a les instal•lacions del CNS de Can Llong

Es disminuirà en un 72% l’estalvi anual

Instal·lacions esportives del Club Natació Sabadell

Instal·lacions esportives del Club Natació Sabadell // Imatge cedida per Instaled

L’empresa INSTALED amb seu social a la Torre Mil·lenium de Sabadell, i dedicada a la fabricació, planificació i implantació de productes d’il·luminació LED especialitzats en eficiència energètica ha renovat la il·luminació de les instal·lacions del Club Natació Sabadell de Can Llong.

S’ha substituït la il·luminació convencional existent amb la instal·lació de 1.800 punts de llum LED que suposen un 72% d’estalvi en el consum anual. La inversió realitzada pel CNS es pretén amortitzar en el transcurs dels propers dos anys. La empresa INSTALED no és la primera vegada que du a terme una obra similar a les instal·lacions del CNS, anteriorment ja havia instal·lat 700 punt de llum LED al recinte esportiu.

Xavi González, soci-Director comercial d’INSTALED ha afirmat que “el nou sistema lumínic no sols implica grans avantatges pel Club Natació Sabadell, sinó que també té un efecte molt positiu en el medi ambient ja que es redueix considerablement la contaminació lumínica”.

Actualment, i entre altres projectes, s’està treballant en la implantació de punts LED a l’empresa Freemática, situada a la Torre Mil·lenium de Sabadell.

Pla Estratègic

Recentment, INSTALED ha aprovat un Pla Estratègic d’Expansió Internacional que es desenvoluparà en els propers dos anys.

En la primera fase, el desenvolupament es concentrarà en diversos països iberoamericans, especialment a Perú, on ja s’hi ha realitzat alguns estudis de mercat per tal de dur a terme la comercialització dels seus productes, així com també la seva activitat professional. Més endavant, es duran a terme actes similars a Xile, Argentina o Brasil.

A més, el Pla també contempla l’entrada als mercats europeus en els que ja s’ha iniciat algun tipus d’activitat com ara Hongria i Portugal.

INSTALED ha consolidat al llarg dels dos últims anys la seva activitat empresarial amb més de 300  clients i una facturació de 2,1 milions d’euros en el darrer exercici, i un increment del 30% en relació a l’any 2012.

Amb una plantilla integrada per 25 persones, INSTALED compta entre els seus clients amb la Corporació Sanitària del Parc Taulí, el Club Natació Sabadell, Panrico, Damm, Perfumeries Puig, i UPC, entre d’altres. Des de la seva constitució fa deu anys, l’empresa sabadellenca s’ha convertit en una de les més importants en la seva especialitat i amb unes altes perspectives de creixement segons denoten els compromisos formalitzats al llarg dels últims mesos.

Empresa compromesa amb l’estalvi energètic

INSTALED fabrica, comercialitza i instal·la una ampla gama de productes d’il·luminació amb tecnologia LED, que disminueixen en un 60% les emissions de CO2 i redueixen el consum energètic fins a un 90%.

Al mateix temps, l’empresa facilita i gestiona les possibles ajudes i subvencions que existeixen per part de les administracions públiques. El servei inclou, juntament a la substitució de les lluminàries convencionals per sistemes d’il·luminació LED, una revisió semestral de les instal·lacions.

L’activitat de l’empresa, està orientada a grans empreses, corporacions públiques o privades, col·legis professionals, organitzacions empresarials i esportives , i institucions, entre d’altres.

Switch to mobile version