Autor Cultura
20 Maig 2014 a 16:30

Es presenta el projecte solidari Mandawa Unit a Cerdanyola

Començarà amb un concert de Gerard Quintana

Mandawa Unit

Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

Els responsables de la sala Mama Mandawa han posat en marxa el projecte Mandawa Unit, una iniciativa que pretén donar suport a diferents sectors de la població de Cerdanyola que es troben en una situació d’exclusió social.

La regidora de Serveis Socials de Cerdanyola, Carme Arché, ha donat suport a la iniciativa com Mandawa Unit, tot recordant que ja es va establir una col·laboració amb la sala Mama Mandawa amb el concert de Blaumut en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Així mateix, el començament del projecte serà el concert de Gerard Quintana amb Xarim Aresté el proper 24 de maig, a les 23h. Les entrades es vendran a 6 euros a l’avançada i 8 euros a taquilla. El concert serà també la presentació del Festival Jiwapop i un percentatge de la recaptació, el 10%, es destinarà a l’organització Pallapupes. També i amb la col·laboració de l’Assemblea Comarcal de la Creu Roja Cerdanyola, Montcada i Reixac, es recolliran roba i aliments, en espacial alimentació infantil i bolquers. Uns productes que es repartiran a qui ho necessiti.

Mandawa Unit busca la implicació amb entitats locals i també comença a actuar en un àmbit comarcal, com demostra la col·laboració amb el Festival Jiwapop de Montcada i Reixac, un festival de pop i consciència que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de juny al Parc de la Llacuna. La col·laboració amb la Creu Roja possibilitarà que el Festival Jiwapop contracti persones en situació de risc d’exclusió social per treballar en diverses tasques necessàries per l’esdeveniment.

Switch to mobile version