Autor Entitats
30 Maig 2014 a 12:15

Encesa d’espelmes sota el lema Volem votar #SíSí

Demà a partir de les 17h

encesa espelmes

Imatge cedida per Sabadell per la Independència – ANC

Demà dissabte, 31 de maig, Sabadell per la Independència-ANC ha organitzat una encesa de 3.000 espelmes a la plaça del Treball sota el lema Volem votar #SíSí.

L’activitat, que compta amb la col·laboració de l’Agrupació de Veïns de Gràcia i l’Associació de Veïns de Can Feu, començarà a les 17h amb l’encesa d’espelmes, activitats i actuacions. D’entre aquestes en destaquen el contacontes amb Marina Antúnez; un taller infantil amb Alfons Llobet de l’Obrador; l’espectacle D’on vénen les rondalles? Amb Anna Fité; actuacions dels capgrossos, gegants, grallers de Gràcia i Castellers; i havaneres en directe, amb Dolça Petxina.

L’encesa es farà a les 20h i hi podran participar tots aquells que hagin comprat un val-espelma per un euro a la mateixa plaça. Durant l’inici de l’encesa hi haurà música en directe amb el cantautor Esteve Sabater.

A les 21:30h s’apagarà l’enllumenat de la plaça per gaudir de l’encesa completada.

Switch to mobile version