Autor Futbol
28 Maig 2014 a 14:30

Els sabadellencs David Pirri i Sergio Montero es faran càrrec del Terrassa FC

Són el nou entrenador i secretari tècnic

Jesús Fernández i Sergio Montero

Jesús Fernández i Sergio Montero // Foto: Daniel Arús

Els sabadellencs David Pirri i Sergio Montero seran els nous entrenador i secretari tècnic, respectivament, del Terrassa FC per la propera temporada. La notícia es va conèixer a la roda de premsa que van fer el president del Terrassa FC, Jesús Fernández i el nou secretari tècnic, Sergio Montero, on van fer una valoració de la temporada 2013-2014 i van presentar els fonaments del projecte de la 2014-2015.

Una de les incògnites més grans era saber qui seria el relleu de Miki Carrillo a la banqueta egarenca. L’entrenador escollit ha estat el sabadellenc David Almazán Abril, més conegut com a David Pirri, que serà presentat aquesta setmana. Jesús Fernández es va mostrar convençut de la incorporació de David Pirri perquè “coneix la plantilla a la perfecció i tot el futbol base del club”. A més, va deixar clar que l’entrenador ha de “parlar molt amb el director tècnic i ha de ser l’enllaç entre el futbol base i el primer equip”. Respecte al contracte, encara no s’ha definit la seva duració i, segons el president, “ja ho parlarem però el que volem és que estigui tranquil i cregui amb el projecte”.

L’acte també va servir per presentar el nou secretari tècnic, el sabadellenc Sergio Montero, que s’encarregarà de la gestió esportiva del club i, al mateix temps, continuarà jugant i exercint de capità com fins ara. Jesús Fernández va explicar que buscava una persona que “estigués sempre entre la gespa i la directiva. A més, Montero és el millor per ocupar aquest càrrec pels seus coneixements de futbol, per la seva personalitat i perquè defensarà millor que ningú els interessos dels jugadors i de l’entitat”. Respecte al fet que Montero continuï jugant, a part de ser el secretari tècnic, el president va deixar clar que no és incompatible i que “necessitem una figura que entengui que és un vestuari”.

Switch to mobile version