Autor Economia
30 Maig 2014 a 15:00

El Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció 2014 oferirà llocs de treball

Del 3 al 5 de juny a Barcelona

Logística i de la Manutenció

Imatge cedida pel Salón Internacional de la Logística y de la Manutención

El Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL 2014) comptarà amb un ventall d’ofertes de treball per posar en contacte a empreses i candidats del sector logístic. Amb la col·laboració de Barcelona Activa, el SIL 2014 acollirà el dijous 5 de juny de les 15,30 a les 19 hores un espai de reclutament i networking on els candidats s’entrevistaran amb les empreses que tenen ofertes laborals. Fins ara l’organització del SIL ha rebut un vintena d’ofertes de treball d’empreses com ara Decathlon, Companyia Espanyola de Laminació, Transports Calsina Carré, Dupessey Iberica, VIIA o Marmedsa Noatum Marítima, entre d’altres. Després de setze edicions, el SIL s’ha convertit un referent internacional en certàmens firals de logística i de transport, el primer a Espanya i l’Arc del Mediterrani i el segon d’Europa.

Tots aquells professionals que estan buscant una oportunitat professional dins el sector de la Logística poden enviar la seva candidatura inscrivint-se a l’esdeveniment a través del web Barcelona Treball, indicant l’oferta en la qual estan interessats. Un cop rebuda la seva candidatura, l’equip tècnic de Barcelona Activa la valorarà per comprovar la seva adequació als requisits de les vacants ofertes per les empreses. Si la candidatura és acceptada, el candidat rebrà un correu electrònic confirmant la seva participació en aquest Market Place. Les instruccions per registrar-se en aquest esdeveniment també es poden trobar a través del web del SIL .

El SIL 2014 compta amb l’espai SIL Competitivitat i Futur. Entre les activitats dirigides a la formació i l’ocupació d’aquest any destaca la Sessió de Coaching impartida per Borja Vilaseca sota el títol El lideratge conscient. El coaching i el desenvolupament personal com a motor de canvi i transformació empresarial. L’activitat se celebrarà el dijous 5 de juny de 11,30 a 12,30 hores a la Sala Hospitality, amb l’objectiu de donar a conèixer com el coaching i el desenvolupament personal han d’estar al servei d’un lideratge que permeti humanitzar les organitzacions i desplegar el potencial dels col·laboradors. Es pretén que els assistents surtin amb reflexions, recursos i eines per seguir avançant en els seus propis processos d’autoconeixement i autolideratge. L’assistència és gratuïta i les inscripcions es poden realitzar aquí.

Switch to mobile version