Autor Bàsquet
12 Maig 2014 a 17:30

El Sabadell Bàsquet perd i baixa de categoria

Van caure derrotats a casa

Sabadell Bàsquet

Sabadell Bàsquet // Foto d’arxiu cedida pel Sabadell Bàsquet

Sabadell Bàsquet 57 –  CB Montgat 80

El Sabadell Bàsquet va perdre davant el Montgat i diu adéu a la categoria nacional EBA que va aconseguir fa tres anys.

Els sabadellencs van saltar a la pista pensant que era quasi impossible perdre per 19 punts de diferència, cosa que els condemnaria al descens. A més, el Montgat va sortir amb molta intensitat col·locant un preocupant 13-24 al final del primer quart. I el segon encara seria pitjor, ja que en els primers cinc minuts la diferència es va ampliar als 21 punts, cosa que va obligar a l’entrenador local a donar entrada a Albert Devesa, que sortia d’una greu lesió i pràcticament no havia entrenat, i a Roger Altimira. Tot i això, el resultat al descans era molt contundent, 24 punts de distància.

A la represa, els locals van millorar després del discurs de Raul Martinez en el descans. Roger Guardia va ser el líder de l’equip i Ramírez va encadenar algunes jugades de mèrit. A més, Eduard Brunet seguia amb la seva lluita, igual que Albert Vidal. Tots junts van reduir la diferència a 14 punts que els servia per salvar-se. Però el Montgat va tornar a reaccionar col·locant un altre cop els 24 punts de marge en el marcador. Al final del tercer quart estaven 41 a 65. En l’últim quart la situació no va variar i es va arribar a l’últim minut d’infart on els sabadellencs no van poder remuntar i van caure derrotats per 57 a 80, que fa descendir l’equip a Copa Catalunya.

Switch to mobile version