Autor Política
30 Maig 2014 a 13:45

El diputat del PSC, Carlos Corcuera es va reunir amb Jennifer Dulski

Dulski és la presidenta de Change.org

Carlos Corcuera

Imatge cedida per PSC del Vallès Occidental Sud

El diputat vallesà del PSC, Carlos Corcuera, es va reunir ahir al Congrés amb la presidenta de Change.org, Jennifer Dulski, que lidera la major plataforma mundial de l’activisme, tant virtual com real.

Dulski estava convidada per explicar als diputats del Congrés les funcions de Change.org: “La nostra plataforma permet que qualsevol ciutadà emprengui una acció per demanar canvis. És la major plataforma de peticions online del món”. La presidenta de Change.org va informar que el nombre d’usuaris a Espanya ha arribat a 6 milions “sent, en grau de penetració, el més gran del món”.

Així mateix, Corcuera va obrir el seu propi perfil en Change.org i és el segon diputat del Congrés a apuntar-se a l’eina Decision Makers, que permet la comunicació directa entre el destinatari d’una petició i els seus signants. Segons Corcuera, que va estar acompanyat també del sabadellenc, del director de comunicació de Change.org a Espanya, Albert Medrán, va senyalar que “Aconseguir que milers de persones s’unissin després d’una causa solia ser un treball ardu i difícil que requeria molt temps, diners i complexes infraestructures. Però la tecnologia ha aconseguit que les persones estiguem més connectades que mai”. A més, considera que “amb aquest nou canal volem apropar l’activitat parlamentària als veïns del Vallès Occidental a través de la xarxa i facilitar al mateix temps la comunicació de municipis, entitats i ciutadans amb les institucions parlamentàries”.

D’aquesta manera, el seu funcionament consisteix en que un ciutadà fa una petició en aquest fòrum, la qual apareix en el perfil del Decision Makers del destinatari. Aquest respon i la seva resposta apareix en el seu perfil i arriba per correu electrònic a tots els que hagin signat la petició. A partir d’aquí es genera un debat, establint una conversa que pot derivar en una solució.

Switch to mobile version