Autor Política
10 Maig 2014 a 13:00

El Consell Comarcal del Vallès Occidental aprova les bases per l’atorgament d’ajuts del menjador

Les sol·licituds es presentaran del 9 al 21 de juny

Imatge del web del Consell Comarcal del Vallès Occidental

Imatge del web del Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat els tràmits per atorgar els ajuts de menjador del pròxim curs a les famílies que ho sol·licitin i que compleixin els requisits establerts. La Comissió Permanent de l’ens comarcal ha aprovat la posada en marxa de l’expedient per a la distribució dels ajuts adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil de centres educatius subvencionats amb fons públics.

Els ajuntaments de la comarca hauran de presentar al Consell Comarcal les sol·licituds que hagin tramitat les famílies del 9 al 21 de juny. Un cop presentades, es procedirà a l’anàlisi i revisió dels barems requerits per determinar si els sol·licitants tenen dret o no a l’ajut.

L’acord de la Comissió Permanent també estableix per al curs 2014-15 el valor de l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC), que representa 7.667,73 euros anuals, segons fixa la llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya aquest any.

El president de la Comissió Informativa d’Ensenyament, Joan Carles Paredes, ha expressat: “dins de les

nostres possibilitats econòmiques, tenim un compromís social com a prioritat”. Ha destacat també la necessitat de “l’esforç conjunt de totes les administracions per poder oferir el major número de beques menjador en el nostre territori”.

El Consell Comarcal destinarà a les beques de menjador els recursos econòmics que per aquest concepte es transfereixin en l’addenda de l’acord vigent entre el Consell Comarcal i el Departament d’Ensenyament.

El Consell va aprovar les Bases reguladores per a l’atorgament dels ajuts individuals de menjador el 3 d’abril.  Aquestes, es van publicar el 25 d’abril al Butlletí Oficial de la província de Barcelona.

Switch to mobile version