Autor Societat
15 Maig 2014 a 17:00

El Col•legi d’advocats de Terrassa celebra la festa patronal de Sant Raimon de Penyafort

El sopar de germanor se celebrarà a Matadepera

Campanar del Sant Esperit de Terrassa

Campanar del Sant Esperit de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

Demà, divendres 16 de maig, el Col·legi d’Advocats de Terrassa  celebrarà la festa patronal de Sant Raimon de Penyafort amb diferents actes. Coincidint amb la commemoració, el Col·legi farà entrega de 4.000 euros a la Fundació Busquets i a Càritas de Rubí i Sant Cugat.

Els actes començaran a les 12h amb una missa a la catedral del Sant Esperit en memòria dels col·legiats difunts.

A les 18h es farà l’acte central al Teatre Principal, amb la imposició de togues als vint nous lletrats que s’han incorporat enguany a la institució. A més, s’entregaran les medalles de plata als col·legiats que es van incorporar fa 25 anys i que sumen un total de catorze.

Com a acte de distinció, Miquel Saper, degà del Col·legi, rebrà la Gran Cruz del Consejo General de la Abogacía Española. També es farà un homenatge a Joan Sales, exdegà traspassat enguany.

El Col·legi entregarà una partida de 4.000 euros a la Fundació Busquets i a Càritas de Rubí i Sant Cugat. Aquesta, es tracta d’una acció tradicional cada any.

Un cop acabi l’acte es farà un sopar de germanor a Matadepera, on s’entregaran els premis del concurs de fotografia i dels campionats de tennis, bàsquet i futbolí.

La commemoració de Sant Raimon de Penyafort s’està fent des del 5 de maig, amb el Cicle de Cinema i Drets Humans.

Switch to mobile version