Autor Natació
23 Maig 2014 a 17:20

El CN Sabadell participarà a les Copes Catalanes Infantil i Alevina de natació

A Molins de Rei

CN Sabadell

CN Sabadell // Imatge del web del CN Sabadell

El CN Sabadell participarà demà i demà passat a la Copa Catalana Infantil de Natació i a la Copa Catalana Alevina de Natació. Ambdues es disputaran a les instal·lacions del CN Molins de Rei.

A la Copa Catalana Infantil hi competiran els dotze primers clubs classificats de la categoria: CN Terrassa, el CN Sant Andreu, el CN Hospitalet, el CN Mataró, el CN Sant Feliu, el CN Atlètic Barceloneta, el CN Granollers, el CN Calella, la UE Horta, el CN Cornellà i el CE Mediterrani.

En el cas de la Copa Alevina també hi intervindran els dotze millors equips classificats a la lliga: el CN Terrassa, el CN Sant Andreu, el CN Igualada, el CN Granollers, el CN Mataró, el CN Sant Boi, el CN Cornellà, el CN Sant Feliu, la UE Horta, el CN Calella i el CN Lleida.

Switch to mobile version