Autor Política
30 Maig 2014 a 14:30

CiU Sabadell demana la finalització de les obres del Passeig del Centre abans de Nadal

Proposa un protocol per obres de llarga durada

CiU Sabadell Carles Rossinyol i Jordi Font Ajuntament Sabadell

Carles Rossinyol i Jordi Font, de CiU Sabadell // Foto: Joan Murcia

CiU Sabadell ha donat aquest matí una roda de premsa en relació a les obres del Passeig del Centre de la ciutat. Carles Rossinyol ha explicat que és “absolutament necessari” que les obres finalitzin abans de la campanya de Nadal. “Les obres porten bon ritme, però s’han d’avançar. Nadal té setmanes claus per la vida comercial de la ciutat“.

El partit planteja també que per la Festa Major es plantegi algun mecanisme per poder aprofitar l’espai: “és essencial tant per la vida ciutadana com per la vida comercial de la ciutat“. Paral·lelament a aquesta proposta, CiU Sabadell també demanarà que es facin de forma sistemàtica activitats de caire cultural en aquest punt i en altres on també hi ha obres, per tal d’ajudar al comerç d’aquestes zones.

Rossinyol també ha destacat que s’hauria d’informar d’alguna manera als ciutadans i ciutadanes sobre el calendari de les obres, no només als comerciants. El convergent ha explicat que estan plantejant proposar a l’Ajuntament una “guia” sobre obres de llarga durada (més d’un any). Com a moció formal, el partit proposarà “la creació d’un protocol d’actuació que serveixi per totes i cadascuna de les obres de llarga durada. Un tema de previsió, de justícia i de compensació raonable per alguns ciutadans“.

Sobre la situació del Parc del Nord (on es segueix acumulant la terra de les obres del “metro”), Rossinyol sap que genera malestar: “estem a l’espera de que la Generalitat ens expliqui el seu punt de vista documental. Quan tinguem això, farem una roda de premsa. És important que la gent conegui tots els punts de vista“.

Switch to mobile version