Autor Economia
6 Maig 2014 a 13:00

CGT Panrico demana la impugnació de l´ERO de Santa Perpètua de Mogoda

Estan a l’espera de judici

CGT Panrico

Imatge cedida per CGT Panrico

La CGT Panrico ha publicat un comunicat on ratifica la voluntat d’impugnació de l´ERO a Panrico Santa Perpètua de Mogoda a l´espera del judici a l´Audiència Nacional a Madrid.

A més, senyala a les declaracions a la premsa per part del departament d’Empresa de la Generalitat, on insisteix al comitè que convoqui un referèndum amb l’última oferta de l’empresa, ja es va fer-la al seu moment i no modificava pràcticament l´ERO firmat pel comitè intercentres estatal de Panrico , a Madrid per part dels 6 representants d´UGT i els 3 de CCOO. És per això que CGT Panrico demana a la Generalitat de Catalunya que es compleixi el que va proposar el febrer del 2012, que garantia que no hi hauria cap acomiadament, i el manteniment de la producció sense cap rebaixa salarial.

També s’afegeix que “CGT Panrico sempre estarà per i en la lluita dels treballadors i treballadores de Panrico , perquè units som més forts i esperem que el judici de la impugnació de l´ERO surti favorable per no tenir cap pèrdua econòmica, laboral i socialment mai més”. Per la seva part, els treballadors de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda porten 205 dies de vaga indefinida.

Switch to mobile version