Autor Entitats
12 Maig 2014 a 16:30

CGT del Metall es va mobilitzar davant de Foment del Treball i la patronal UPM

Demanen un conveni digne

Imatge cedida per la CGT del Metall

Imatge cedida per la CGT del Metall

El passat divendres, la FEMEC (Federació Metal·lúrgica de Catalunya de la CGT) es va manifestar a Barcelona per tal de demanar un conveni digne.

L’objectiu d’aquesta mobilització era denunciar davant la patronal i abans els sindicats signants, la que per la CGT era la última punyalada als treballadors metal·lúrgics i una traïció a la classe treballadora desprès que es desconvoquessin les vagues convocades pels sindicats majoritaris després de la signatura d’un acord que per la CGT és un acord miserable.

prop de 500 persones es van manifestar en una manifestació que va partir de la patronal Foment del Treball , baixant per Via Laietana , amb certa tensió en passar per la seu de CCOO, continuant pel passeig Colom i va acabar a la seu de la patronal del Metall ( UPM ), on es van llegir diversos comunicats, tant del Sindicat del Metall de Barcelona, com dels companys internacionals que es trobaven a la ciutat reunits amb la FESIM de CGT.

Els manifestants van lliurar unes cartes amb les seves reivindicacions a les seus de Foment del Treball i a la patronal del Metall (UPM).

Switch to mobile version