Autor Política
15 Maig 2014 a 11:00

Carles Campuzano visita l’Escola Bellaterra de Cerdanyola

Diu que es podrà solucionar el tema el transport escolar

Carles Campuzano amb els dos regidors a l'Escola Bellaterra

Carles Campuzano amb els dos regidors a l’Escola Bellaterra // Imatge cedida per Convergència i Unió

Carles Campuzano, diputat de CiU al Congrés de Madrid, ha visitat l’Escola Bellaterra de Cerdanyola, acompanyat dels regidors convergents a l’Ajuntament de Cerdanyola, Alfons Escoda i Marc Costa.

La visita ha servit per conèixer com treballa l’escola per a la inclusió de nens i nenes amb discapacitat auditiva. Capuzano n’ha fet una valoració positiva de les metodologies emprades que tant serveixen per a infants amb discapacitat com per la resta d’alumnes.

Alfons Escoda ha comentat que “és molt important per Cerdanyola saber  que escoles de la ciutat són considerades referents en la integració de nens i nenes amb capacitats especials i han estat premiades per aquesta tasca a nivell estatal”.

També ha fet referència als contactes que mantenen CiU Cerdanyola amb el Departament d’Ensenyament per trobar una solució satisfactòria per transport escolar a l’Escola Bellaterra, després que des del Consell Comarcal es debatés el fet que els alumnes hauran d’utilitzar el transport públic urbà.

Switch to mobile version