Autor Societat
10 Maig 2014 a 12:00

Bones sensacions de la secció de CGT després del judici per l’ERO de Panrico

L’Audiència Nacional a Madrid decidirà si l’expedient és o no il·legal

Protestes de CGT Panrico a Santa Perpètua de Mogoda

Protestes de CGT Panrico a Santa Perpètua de Mogoda // Imatge cedida per CGT

L’Audiència Nacional va acollir aquesta setmana el judici de l’ERO de Panrico en el que els advocats dels treballadors de l’empresa van defensar la nul·litat de l’expedient de regulació amb “arguments i solvència” i van voler mostrar a Madrid que seguiran lluitant per la nul·litat de la resolució inicial.

Segons la Secció Sindical de CGT Panrico “la composició de la comissió no era proporcional,  cadascuna de les plantes té conveni propi i Santa Perpètua de Mogoda el tenia vigent”. A més, van declarar que “la no proporcionalitat a l’hora en els acomiadaments, al demostrar que la planta de Santa perpètua va sortir agreujada sobre la resta amb 239 treballadors únicament per estar en vaga”. Des del sindicat també diuen que “hi ha 30 milions que sembla ser no surten per cap lloc, però hi eren”. Finalment, la secció sindical de l’empresa va assegurar que el discurs de l’advocat de Panrico de gairebé dues hores “donant voltes al mateix, per distreure’ns de la realitat, tenint que fer-los un toc d’atenció Ses Senyories de l´Audiència Nacional fins a quatre ocasions”.

D’aquesta manera, els treballadors es feliciten per la lluita i la força que han tingut, ja que “no cal oblidar que després de set mesos en vaga i haver suportat un ERO injustificat per part de l’empresa continuem amb la mateixa unió i força del primer dia, a la vegada agrair el suport i col·laboració dels treballadors de Coca-cola pel suport que ens han donat en tot moment, de la mateixa manera també fer-ho als molts col·lectius que han estats tots i cada un dels dies que està durant aquesta vaga indefinida, i que ens han donat suport moral i econòmic amb les seves ajudes a la caixa de resistència i/o d’aliments com en tots i cadascun dels durs dies passats en aquesta lluita”. Ara, des de CGT creuen que “queden dies durs, ja que la vaga contínua en espera de la sentència de l’Audiència Nacional”.

Switch to mobile version