Autor Economia
4 Maig 2014 a 12:00

Ascamm inicia 120 projectes de recerca I+D per el sector industrial durant el 2013

S’aprova l’informe de gestió de l’exercici 2013

President de la Fundació Ascamm, Antoni Peñarroya

President de la Fundació Ascamm, Antoni Peñarroya // Imatge cedida per Ascamm

El Patronat del Centre Tecnològic Ascamm, que compta amb una facturació de més d’onze milions d’euros, va aprovar l’informe de gestió de l’exercici 2013, on destaquen els assoliments aconseguits per la seva Corporació Industrial composta pel centre tecnològic i el conjunt d’empreses de base tecnològica impulsades en els últims cinc anys. Gaudeix d’una facturació agregada de gairebé 15 milions d’euros.

Malgrat els anys de crisi, Ascamm ha pogut afrontar el manteniment de la seva estructura de recerca i innovació, amb més de 140 persones. Això ha estat possible gràcies a un programa de contenció de despeses, el suport del teixit empresarial per al desenvolupament de solucions tecnològiques i l’èxit continuat en les convocatòries europees per a projectes de R+D.

El President de la Fundació Ascamm, Antoni Peñarroya, ha afirmat “seguim sent un clar referent tecnològic i disposem d’una sòlida estructura, capaç de continuar obtenint solucions i avanços tècnics que incidiran de forma molt positiva en el desenvolupament de les empreses i del conjunt de la societat”.

Els esforços d’Ascamm per salvar el “gap” entre recerca i innovació industrial comencen a donar resultats; tant per via de la formació com per la transferència tecnològica directa a empreses industrials, amb més de 120 projectes de recerca industrial que han comptat amb la participació de 150 empreses.

Switch to mobile version