Autor Societat
16 Abril 2014 a 17:00

Una rosa, un aliment

Campanya de donacions del Mercat Central al Rebost durant Sant Jordi

Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Aquest Sant Jordi serà especial per al Mercat Central. Durant tot el dia, tothom que hi porti aliments per al Rebost Solidari obtindrà una rosa. Amb el lema “Una rosa, un aliment”, el Mercat es mobilitza aquest 23 per premiar a tots els clients que vulguin col·laborar amb les famílies que ho necessiten.

Josep Ayuso, tinent d’alcalde de Presidència, Economia i Serveis Centrals,  ha explicat que “la diada de Sant Jordi és una jornada de celebració i també un dia de solidaritat i generositat. Volem felicitar i donar les gràcies al Mercat per aquesta iniciativa”. Ayuso ha volgut recordar que Sabadell ha donat sempre mostres de solidaritat vers els més necessitats: “Com a ciutat volem acompanyar i donar suport a qui més ho necessita perquè aquestes persones no es quedin enrere

Carles Bosch, regidor de Comerç, Consum i turisme, ha volgut agrair als impulsors i participants de la campanya solidària explicant que “el comerç des de sempre ha assumit i fomentat valors de responsabilitat social, a través d’un ventall molt ampli d’accions”.

A la roda de premsa també hi havia Francesca Sanmartí, secretària de la Unió de Comerciants del Mercat Central de Sabadell, que ha explicat que el Mercat ha adquirit prop d’un miler de roses per la campanya: “Hi ha persones que estan patint i també ciutadans i ciutadanes que els poden ajudar”, ha comentat. “Amb aquesta acció, hem volgut involucrar tota la ciutat

Per la seva banda, Àngela Raurell, representant del Rebost Solidari de Sabadell, ha explicat que “és un projecte que s’ha d’anar adequant a les necessitats canviants de la ciutadania. Una iniciativa solidària com la que avui es presenta ens emociona. Us ho agraïm profundament

Switch to mobile version