Autor Handbol
24 Abril 2014 a 17:00

Tot a punt per a que l’OAR Gràcia disputi el Campionat Estatal juvenil

Del 25 al 27 de maig a Elx

compe

El quadre de competició del Campionat Estatal Juvenil Femení d’Elx que es disputarà a partir de demà a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Carrus Victoria Kent d’Elx enfrontarà l’OAR Gràcia amb ELX, Fuengirola un sol de ciudad i Puid’en Valls.

Els de Gracia jugaran a partir de dos quarts de deu de demà el primer partit contra el Fuengirola, mentre que el segon partit serà contra en Puigd’en Valls el proper dissabte 26 d’abril a dos quarts de sis. El darrer partit es disputarà a les 12 en punt contra l’amfitrió, l’Elx.

S’espera que les jugadores sabadellenques puguin realitzar una bona competició, sent el primer partit essencial per conservar intactes les aspiracions de l’equip.

Switch to mobile version