Autor Cultura
16 Abril 2014 a 16:30

Tot a punt per l’Aplec del Pa

Aplec del Pa de l'any passat // Imatge del web de l'Ajuntament de Barberà del Vallès

Aplec del Pa de l’any passat // Imatge del web de l’Ajuntament de Barberà del Vallès

L’Aplec del Pa de Barberà del Vallès es celebra aquest dilluns de Pasqua acompanyat de moltes activitats culturals que la fan, un cop més, una de les trobades culturals que aplega més ciutadans i ciutadanes del municipi.

Enguany els actes comencen a les 9 del matí amb la despertada que, un cop més, anirà a càrrec de la Colla dels Diables de Barberà al Parc de Ca n’Amiguet. Un cop s’acabi, el cercavila pels carrers del barri de La Romànica ompliran de gegants i capgrossos la ciutat. Els encarregats seran els gegants i capgrossos de la Colla de Geganters i Grallers de Barberà del Vallès a partir de 2/4 d’11 del matí. El recorregut s’inicia des de la plaça del Mil·lenari, passant per ronda Santa Maria, carrer Ramon Berenguer IV, Onze de Setembre, via Sant Oleguer, fins a arribar de nou a la plaça del Millenari.

A les 11h es realitzarà una missa a l’Església Romànica, que donarà pas a la benedicció del pa i el seu repartiment, una ballada de sardanes gràcies a la Cobla Jovenívola de Sabadell i l’entitat Barberà amb la Sardana.

Switch to mobile version