Autor Societat
4 Abril 2014 a 14:00

Tot a punt pel Congrés Europeu de Creixement Personal

Una de les ponències del darrer Congrés // Imatge del web dels organitzadors

Una de les ponències del darrer Congrés // Imatge del web dels organitzadors

El Congrés Europeu de Creixement Personal arriba aquest cap de setmana a Sabadell amb un grapat de ponències i taules rodones que es duran a terme a l’auditori i una zona de consulta en una sala preparada per a l’ocasió i on els ponents podran escoltar, parlar i passar consulta, a més de vendre productes.

El Congrés comença aquest dissabte 5 d’abril quan faltin 10 minuts per dos quarts d’onze del matí, amb la presentació d’aquesta segona edició. Tot seguit s’efectuarà la conferència de Manuel Mata i que porta per títol “Coaching para reinventar tu vida”. Una hora més tard, Isabel Barrachina ens exposarà la seva ponència: “El crecimiento personal y su relación con la Familia” un espai que ha de permetre arribar i participar a tothom que ho desitgi.

Desprès d’un breu recés, Maria Luisa Becerra presentarà el seu nou llibre “Genealogía, Nacimiento, Dinero y Prosperidad” on desprès d’una breu explicació i conversació amb els lectors, es procedirà a la signatura de llibres.

Serà en aquest moment quan tothom podrà anar a dinar i parlar amb tothom per crear nous vincles de col·laboració. No serà fins a falta d’un quart de cinc quan Raul de la Rosa reprèn la sessió amb “Mente y Conciencia”. Una hora més tard, l’autora de “La importancia del arte en nuestro proceso de Evolución” presentarà el seu llibre i en signarà i dedicarà per aquells que ho desitgin. El dia s’acabarà amb una conferència de Pedro de las Heras, que porta per títol “Los Gokai, las cinco puertas hacia el Satori”.

La jornada de diumenge també compta amb un gran ventall d’activitats i conferències. A partir de dos quarts d’onze Miriam Martínez realitza la conferència “El Secreto del Perdón”, mentre que una hora més tard és Pilar Marimon l’encarregada d’iniciar la conferència “Nacer a una nueva realidad”. Desprès del descans Alessio Raco presenta “Regresiones a vidas pasadas, Todo lo que necesitas eres tú”. A partir de les 16h Gabriela González presenta la conferència “Empodérate”, mentre que a les 17h Matias Brindisi ens desvetllarà el “Método Entrenetika-Entrenamiento Integral Iniciático”. Desprès d’un breu descans, Fabrio Gallego inicia la seva conferència “La mente automàtica: La Fuente de todo nuestro malestar. ¿Entenderla y Cómo liberarla?. El Congrés finalitzarà a un quart de vuit, amb Claudia Guggiana exposant “Las Crisis, Los Conflictos, Puertas Abiertas al Cambio”.

Switch to mobile version