Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
10 Abril 2014 a 08:00

Sota l’aigua al Parc de Catalunya

Sota l'aigua al Parc de Catalunya

Sota l’aigua al Parc de Catalunya // Foto: Sergi Colomer

Delimitat per l’avinguda de Francesc Macià, l’avinguda de Lluís Companys, l’avinguda d’Andreu Nin i el carrer de Prat de la Riba, el Parc de Catalunya és un dels espais emblemàtics de la ciutat, com també ho és el salt d’aigua del seu llac, per sota del qual es pot passejar.

Des del Sabadell Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sabadell o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version