Autor Economia
8 Abril 2014 a 16:30

Sessió sobre els aspectes tècnics i pràctics dels tràmits duaners

Fotografia de la sessió // Imatge cedida per la Cambra de Comerç

Fotografia de la sessió // Imatge cedida per la Cambra de Comerç

La Cambra de Comerç de Sabadell va organitzar ahir una sessió informativa sobre els “Aspectes pràctics dels tràmits duaners: optimització de les exportacions i importacions”. L’objectiu de la sessió era donar a conèixer els errors més comuns en aquests processos i com solucionar-los.

L’acte ha estat obert per President de la Comissió d’Internacionalització de la Cambra, Ramon Alberich, que ha explicat i informat a les empreses les accions i serveis que s’ofereixen a la Cambra per a les empreses que volen externacionalitzar els seus serveis o productes.

Entre els ponents hi havia Emilio Navarro, Director Comercial de Navarro Logística que ha parlat sobre “Optimització de les exportacions i importacions per millorar la gestió empresarial” i Pere Orozco, responsable de Duanes de Navarro Logística, que ha centrat la seva intervenció en els “Errors freqüents en els tràmits duaners i la seva solució”.

Switch to mobile version