Autor Societat
16 Abril 2014 a 12:00

Santi Rius, assessor de la Cecot i director de Creat 360, realitza una conferència sobre xarxes socials al Gresol

“Hi ha vida més enllà de les xarxes socials?”

conferencia Santi Rius Gresol creat360

Conferència de Santi Rius al Gresol // Imatge cedida per Creat360

Santi Rius, assessor de màrqueting on-line de la Cecot i director de Creat360, ha realitzat una conferència titulada Hi ha vida més enllà de les xarxes socials?, a l’Escola Bresol, adreçada a alumnes de Batxillerat i quart d’ESO.

La xerrada volia ajudar als alumnes a treure profit de les xarxes socials i explicar les possibilitats que els ofereixen per compartir informació, per col·laborar amb els altres i per aprendre. Molts joves no tenen consciència del que significa la “privacitat”, perquè són nadius digitals i utilitzen les noves tecnologies de forma compulsiva en moltes ocasions. Davant d’aquests fets, cal que coneguin els perills que pot comportar el món digital.

A la conferència s’han repassat els punts de l’anomenada Bergen Facebook Adicction Scale, perquè cadascú valorés si es troba enganxat o no al món del Facebook i altres xarxes socials. La conferència ha finalitzat amb un repàs a aspectes tecnològics de futur com la geolocalització, la realitat augmentada o la virtualització.

Santi Rius ha declarat que “cal ser feliços amb el que fem, que ens hem d’i il·lusionar, esforçar, tenir compromís i ser responsables. Que s’han d’aprofitar les oportunitats i tenir objectius assumibles. I, sobretot, no témer al fracàs i ser emprenedors”.

Switch to mobile version