Autor Cultura
22 Abril 2014 a 17:15

Sant Jordi arriba a Barberà del Vallès

Fira dels enamorats, mercat de roses i signatura de llibres…

Sant Jordi Barberà del Vallès 650

Imatge extreta del programa

Arriba Sant Jordi a Barberà del Vallès i ho fa amb moltes activitats per acompanyar aquesta data tan esperada. La Plaça de la Vila acollirà de nou la Fira dels enamorats, el mercat de roses i la tradicional signatura de llibres, a més de globlofèxia a càrrec del Mercat Onze de Setembre.

Però el Centre de la ciutat no serà l’únic que gaudirà d’aquestes activitats. A l’estand de la Biblioteca Esteve Paluzie hi haurà una selecció de llibres per préstec. També hi haurà activitats a l’estand del TMC i a la de la microllibreria Diarium, on microrrelatistes del nivell de Susana Camps o Miquelángel Flores signaran els seus exemplars. A la llibreria El Desván del Lector hi haurà un taller de punts de llibre per a nens i adult.

Entre els autors que venen aquest any a la ciutat hi ha Maria García amb el seu llibre “69 recetas de una sabia cocinera”, Nickparren amb el llibre “los pensamientos harán realidad el cambio” i Araceli Moretó amb els seus dos llibres; “Con la miel en los labios” i “Disfrutando del placer”.

Entre les activitats solidàries que ofereix la ciutat hi destaca la Campanya “un quilo, un llibre” que consisteix en l’intercanvi de llibres donats per empreses i particulars, per menjar que es lliurarà a la Parròquia de Sant Maria per contribuir en la seva labor com a seu del Banc d’Aliments de Barberà.

També hi haurà oportunitat pels amants de les sardanes amb una ballada a càrrec de la Cobla Ciutat de Mataró a les 18h, on està previst que hi participi Barberà amb la Sardana.

Switch to mobile version