Autor Cinema, teatre i televisió
4 Abril 2014 a 17:30

Russell Crowe passat per aigua a l’arca de Noè

Noé

@ainamarcobal

Aquesta setmana la gran pantalla duu la coneguda història d’en Noè, però aquest cop la família de l’escollit pren una rellevància que abans no tenia. La història clàssica es contraposa a l’adaptació cinematogràfica dels videojocs Need for Speed, on Aaron Paul encarna el protagonista d’aquesta famosa saga de curses de cotxes que es va gravar, en part, a Almeria. Pels petits l’aposta més interessant és Rio 2, una segona entrega que recupera la història dels seus protagonistes animals. I pels més alternatius, Frances Ha fa un retrat cru i real de la vida d’una jove que no es pren seriosament les seves obligacions.

_____________________________________________________________________________________________

NOÉ (NOAH)

DRAMA. Dirigida per: Darren Aronofsky. Guió: Darren Aronofsky i Ari Handel. Producció: Arnon Milchan, Scott Franklin, Mary Parent i Darren Aronofsky. Repartiment:  Russell Crowe, Jennifer Connelly,  Ray Winstone, Emma Watson, Logan Lerman, Anthony Hopkins, Douglas Booth, Nick Nolte, Mark Margolis, Kevin Durand i Marton Csokas.

Èpica història d’en Noè, un home elegit per Déu que ha de rescatar els éssers vius abans que el món quedi destruït per una apocalíptica inundació. La pel·lícula engloba la visió i impediments d’en Noè per superar la situació amb la seva família.

_____________________________________________________________________________________________

NEED FOR SPEED

ACCIÓ. Dirigida per: Scott Waugh. Guió: George Gatins i John Gatins. Producció: John Gatins i Mark Sourian. Repartiment:  Aaron Paul, Imogen Poots, Dominic Cooper i Michael Keaton.

En Tobey Marshall competeix en curses il·legals de cotxes, i per seguir endavant amb el seu taller familiar s’haurà d’associar amb un mafiós ex-corredor de la NASCAR. Aquesta associació farà que la vida d’en Marshall doni un gir inesperat i hagi de pagar les conseqüències d’un crim que no ha comès.

_____________________________________________________________________________________________

RIO 2

ANIMACIÓ D’AVENTURES. Dirigida per: Carlos Saldanha. Guió: Carlos Saldanha i Don Rhymer. Doblatge original: Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Leslie Mann, Jamie Foxx, Rodrigo Santoro i Will.i.Am.

El Blu, la Perla i els seus tres fills viuen una vida perfecta. La Perla decideix que els seus fills han de viure com uns ocells lliures, així que viatgen a l’Amazones. Els nous veïns i la nova vida desconcertaran en Blu, a qui preocupa la possibilitat de perdre la Perla i els petits.

_____________________________________________________________________________________________

FRANCES HA

COMÈDIA DRAMÀTICA. Dirigida per: Noah Baumbach. Guió: Noah Baumbach i Greta Gerwig. Producció: Noah Baumbach, Scott Rudin, Rodrigo Teixeira i Lila Yacoub. Repartiment: Greta Gerwig, Mickey Sumner, Michael Esper, Adam Driver i Michael Zegen.

La Frances viu a Nova York, és ballarina i viu amb la seva millor amiga. La Frances no té casa a Nova York, treballa sense cobrar i fa temps que no veu la seva amiga. El film tracta sobre la joventut i la despreocupació d’aquesta noia massa alegre.

_____________________________________________________________________________________________

CRÓNICAS DIPLOMÁTICAS (QUAI D’ORSAY)

COMÈDIA. Dirigida per: Bertrand Tavernier. Guió: Christophe Blain i Abel Lanzac. Producció: Frédéric Bourboulon i Jérôme Seydoux. Repartiment: Tierry Lhermitte, Raphaël Personnaz, Bruno Raffaelli, Julie Gayet i Niels Arestrup.

L’Alexandre Taillard de Vorms és el Ministre d’Exterior a França, sofisticat, que opta al proper Premi Nobel de la Pau. Les seves ambicions es creuen amb l’Arthur Vlaminck, un jove acabat de llicenciar a qui la vida i la professió encara li donaran moltes sorpreses.

_____________________________________________________________________________________________

EL DESCONOCIDO DEL LAGO (L’INCONNU DU LAC)

DRAMA. Dirigida per: Alain Guiraudie. Guió: Alain Guiraudie. Producció: Sylvie Pialat. Repartiment: Pierre Deladonchamps, Christophe Paou i Patrick D’Assumçao.

En Franck passa les vacances d’estiu en un llac on només hi van homes que busquen una relació. En Franck s’enamora d’en Michael, un home perillós fins a la mort, però realment interessant.

_____________________________________________________________________________________________

JACKIE

COMÈDIA DRAMÀTICA. Dirigida per. Antoinette Beumer. Guió: Marnie Blok i Karen van Holst Pellekaan. Producció: Hans de Weers, Maarten Swart, Reinout Oerlemans i Sim van Veen. Repartiment: Carice van Houten, Jelka van Houten, Holly Hunter, Mary Woods, Howe Gelb i Chad E. Brown.

La Sofie i la Dann són bessones però són extremadament diferents. Les han criat des de petites els seus dos pares, en Harm i en Marcel, i un dia reben una trucada anunciant que la seva mare biològica, la Jackie, ha estat hospitalitzada. Les tres es coneixeran com mai abans i això farà que les seves vides siguin diferents a com les coneixien.

_____________________________________________________________________________________________

UNA NOCHE

DRAMA. Dirigida per: Lucy Mulloy. Guió: Lucy Mulloy. Producció: Maite Artieda, Daniel Mulloy, Lucy Mulloy, Sandy Pérez Águila i Yunior Santiago. Repartiment: Dariel Arrechaga, Anailín de la Rúa de la Torre, Javier Núñez Florián, María Adelaida Méndez Bonet i Greisy del Valle.

En Raúl es cubà i somnia en escapar a Miami. Se l’acusa d’assalt, així que fuig amb l’Elio i la Lila per travessar 90 milles a través de l’oceà.

_____________________________________________________________________________________________

PURGATORIO

THRILLER. Dirigida per: Pau Teixidor. Guió: Sergio G. Sánchez i Luis Moreno. Repartiment: Oona Chaplin, Ana Fernández i Andrés Gertrudix.

La protagonista haurà de cuidar d’en Daniel, el fill de la veïna. A mesura que van passant les hores el comportament del nen és cada cop més estrany i diu que a la casa hi ha un nen amagat que només pot veure ell.

_____________________________________________________________________________________________

AMERICAN JESUS

DOCUMENTAL. Dirigida per: Aram Garriga. Guió: Xavi Prat i Aram Garriga. Repartiment: Bob Beeman, Andrew Beaujion, Phil Aguilar i Cleetus Adrian

El cristianisme a Estats Units és una forma de vida de moltes persones diferents. El documental retrata la vida d’aquests individus tan diferents, des de pastors de l’Apocalipsi,  a defensors del creacionisme, motoristes de Crist i skaters. 

Switch to mobile version