Autor Entitats
10 Abril 2014 a 16:30

Presentada la 10a edició del curs d’iniciació al voluntariat

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

El programa de voluntariat municipal Sabadell Suma ha presentat avui la desena edició del curs d’iniciació al voluntariat. En una roda de premsa efectuada aquest matí per la regidora de Relacions Ciutadanes, Anna Carrasco, s’han explicat els objectius d’enguany, que passen per formar una nova fornada de persones interessades a fer de voluntaris i voluntàries en entitats de la ciutat.

El curs està organitzat per l’Ajuntament de Sabadell i la Creu Roja i compta amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, d’ActuaVallès i AVAN-Amics de la Neurologia. El curs es durà a terme els propers 20, 22,27 i 29 de maig al Casal Pere Quart de Sabadell i té un cost de 10€.

Anna Carrasco ha explicat que “Cada cop hi ha més gent que vol fer de voluntari i per això des de l’Ajuntament posem l’accent en el foment i la formació de persones voluntàries amb tot un seguit de cursos i projectes vinculats. De fet, aquest any ja hem portat a terme un curs d’introducció al voluntariat i està previst fer-ne un altre a l’octubre”. En aquest sentit, Carrasco ha elogiat el gran nombre d’entitats actives presents a la ciutat: “tenim la sort que a Sabadell hi ha un gran nombre d’associacions sense ànim de lucre que, des de diferents vessants, contribueixen al creixement de la ciutat, vull aprofitar per felicitar-los tant a ells com al gran conjunt de voluntaris que abasta a tota la ciutat. Tots tenen el compromís per continuar treballant colze a colze fent ciutat i fomentant la cohesió social”.

Per inscriure’s cal trucar al telèfon 93 745 31 84 o bé enviar un correu a la següent adreça. Les places estan limitades a 25 persones, i es donarà un títol de certificat  a aquelles persones que hagin assistit a un 85% de les sessions.

Switch to mobile version