Autor Breus
16 Abril 2014 a 11:45

Òmnium Sabadell estarà a la plaça del Mercat el dia de Sant Jordi

L’entitat ha preparat diferents activitats

Òmnium

Com és tradició, Òmnium Sabadell instal·larà una parada informativa a la plaça del Mercat el dia de Sant Jordi, el proper 23 d’abril. Les persones que s’hi apropin podran trobar llibres, informació sobre diferents accions d’Òmnium, entre d’altres. A més, l’entitat ha preparat activitats per a tota la família com Juguem amb els refranys!, que seran  jocs relacionats amb refranys catalans; Embarbussa’t que fa fort!; El conte d’Òmnium Sabadell, on tothom podrà afegir un fragment al conte d’Òmnium. A més també es farà l’Escriu la teva història, on els nens i nenes que ho vulguin podran escriure els seus propis diàlegs en còmics muts.

Switch to mobile version