Autor Cultura
22 Abril 2014 a 16:30

Mots a la carta repetirà el proper 26 d’abril

A l’Àgora Sabadell

Imatge del facebook de l'Àgora Sabadell

Imatge del facebook de l’Àgora Sabadell

L’Espai Àgora Sabadell ha tornat a programar l’obra ‘Mots a la Carta’ del grup de teatre El Far Escena després que durant la primera edició quedessin persones amb ganes de veure-la.

El Far Escena és un grup de teatre amateur format per 16 actors que dediquen de forma voluntària el seu temps amb l’objectiu de portar a l’escena obres de teatre i recaptar així fons per l’entitat El Far, una associació que vetlla per les persones amb càncer.

L’obra està dirigida per Montse Costa Canas, actriu i directora de teatre que pertany a l’entitat i que ha sofert aquesta malaltia. Té una durada de 90 minuts i està conformada per diferents esquetxos amb una carta de menú com a fil conductor. Els contes són  en clau d’humor i venen caracteritzats per un gir sorpresa en algun moment del text.

L’entrada té un cost de 10€ i inclouen consumició. Es poden realitzar reserves a través d’aquest correu electrònic o trucant al 93 712 01 92.

Switch to mobile version