Autor Societat
17 Abril 2014 a 16:00

Mercat Ecològic del Vallès, demà a Barberà

Àmplia gamma de productes ecològics i artesans

Mercat Ecològic del Vallès

Logo del Mercat Ecològic del Vallès // Imatge del web de l’Ajuntament de Barberà

Aquest dissabte dia 19 d’abril el Mercat Ecològic del Vallès torna a Barberà, amb tota una gamma de productes ecològics i artesans com ja es tradició. Es tornarà a ubicar al carrer Pintor Murillo, entre passeig Doctor Moragas i Verge de l’Assumpció, en horari de 9h a 14h.

El Mercat Ecològic dóna cabuda a diversos establiments amb productes artesans i d’elaboració pròpia, sense cap tipus de procediment industrial. Productes ecològics, locals, artesanals i de la terra, com mel, vins i olis, herbes, formatges, mató, fruites, verdures i productes envasats. Els productes són ecològics, vegetals i animals, conreats respectant el medi ambient, sense pesticides ni herbicides.

El Mercat Ecològic del Vallès és un projecte impulsat pels Ajuntaments de Cerdanyola, Rubí, Sant Quirze i Barberà del Vallès amb la missió de promocionar les varietats i productes d’alimentació de temporada del territori, i d’aquesta manera donar a conéixer l’agricultura i la producció ecològica.

Switch to mobile version